BOOK GRATIS KONSULTATIONBOOK GRATIS KONSULTATION
Trustpilot rating
4.8
flag-da

OPHOLDSTILLADELSEFÅ MIDLERTIDIG OPHOLDSTILLADELSE I SVERIGE

Da rigtig mange mennesker har søgt om opholdstilladelse i Sverige gennem de seneste år, har myndighederne skærpet kravene. Det betyder, at mange får afslag. Derfor er det lige nu ekstra vigtigt med en stærk ansøgning.

Tre steps til hvordan du kan opnå en opholdstilladelse i Sverige:

  1. Du skal være statsborger i et EU-land samt du skal kunne forsørge din ægtefælle og evt. nærmeste familie.


  2. Du skal have et sted at bo samt have et svensk personnummer. Der er mulighed for at søge boliger hos forskellige boligportaler og boligselskaber i fx Malmø, Landskrona, Lund, Helsingborg og omegn. Et svensk personnummer giver dig mange fordele.


  3. Første gang du søger om opholdstilladelse i Sverige, har du to muligheder. Du kan enten søge om en 2-årig opholdstilladelse efter de nationale svenske regler. Eller du kan søge om et 5-årigt opholdskort efter EU-reglerne. Men myndighederne har strammet kravene gevaldigt. Med den nuværende sagsbehandlingsproces er det fx vigtigt, at du løbende styrker din sag og opfylder diverse krav.


Hvis du vælger at søge om opholdstilladelse eller opholdskort gennem Go2Sweden, får du en række fordele. Vi styrker din sag, så dine chancer for at blive godkendt stiger. Du slipper for at ansøge selv, da vi ansøger på dine vegne. Og så står vi for al kommunikation med dine sagsbehandlere fra start til slut.


Skal vi også hjælpe dig med at ansøge om opholdstilladelse?
Få en gratis professionel vurdering af netop din sag


BOOK GRATIS KONSULTATION


Security Code

Andre services der kunne interessere dig: Gå til siden familiesammenføring, Gå til siden personnummer, Gå til siden klagesager
KONTAKT
Telefon Danmark:
+45 39 18 24 64
Telefon Sverige:
+46 (0) 770 373 753
Telefon Finland:
+358 (0) 2400 1862400
Email:
info@go2sweden.dk
KONTORTIDER
Mandag til Torsdag:
10:00 til 11:00 og 12:00 til 15:00

Fredag, Lørdag og Søndag:
Lukket
24 TIMERS SERVICE
Hvis du har brug for akut hjælp, kan du døgnet rundt kontakte os via e-mail akut@go2sweden.dk eller sende os en besked til vores WhatsApp nummer +45 31 21 24 64.

Forklar detaljeret, hvad sagen drejer sig om, så skriver vi tilbage hurtigst muligt.