BOOK GRATIS KONSULTATIONBOOK GRATIS KONSULTATION
Trustpilot rating
4.9
[chatbot]

OM OSDENGANG OG NU

“Go2Sweden blev grundlagt i 2003. Og dengang – ligesom nu – handlede det om at hjælpe alle jer, der gerne vil flytte til Sverige, men er usikre på de mange lovkrav og regler.

Nu her 20 år efter har vi løst 37.000 sager, som alle har gjort livet lidt lettere for en af vores mange kunder. Vi er i dag en af de største aktører hos Migrationsverket i Sverige og er førende på det danske marked. Det vil glæde os at hjælpe dig”


Atif Awan
CEO

GO2SWEDEN HANDLER OM DIG

Vores mål er at gøre det let for dig og din familie at blive etableret i Sverige – uanset om I kommer fra Skandinavien, et EU-land eller et land uden for EU.

Det gør vi via vores stærke specialistviden inden for udvalgte arbejdsområder og med ærlig rådgivning og skræddersyede løsninger.

Vi tror på, at en personlig relation baseret på tillid og respekt er vejen til gode resultater. Så hos os er du ikke bare et nummer i rækken, da vi ser hver eneste sag som noget helt særlig.

HVAD HJÆLPER VI MED?

Vi er en full service-virksomhed, hvilket betyder, at vi rådgiver og hjælper inden for mange forskellige områder. Fx familieliv, bolig, arbejde m.m.

Vores mest efterspurgte services er: Gå til siden Bolig, Gå til siden Personnummer, Gå til siden Visum og Gå til siden Familiesammenføring. Vi tilbyder imidlertid også en lang række andre Gå til siden Services, som mange af vores kunder efterspørger.

Som kunde hos os kan du via computer eller app altid se, hvad der er sket i din sag. Trin for trin. På den måde har du altid selv det fulde overblik over din situation.

VI HAR KUN FASTE PRISER

Vi har kun faste priser og vi arbejder ikke med timepriser.

Vi er meget åbne og ærlige med vores kunder, og vi værdsætter gennemsigtighed, samt det at kende sine udgifter på forhånd.


Har du også en sag, du vil have os til at kigge på?
Ring og få en snak med os – det koster ikke noget.

KONTAKT
Telefon Danmark:
+45 39 18 24 64
Telefon Sverige:
+46 (0) 770 373 753
Telefon Finland:
+358 (0) 2400 1862400
Email:
info@go2sweden.dk
KONTORTIDER
Mandag til Torsdag:
10:00 til 11:00 og 12:00 til 15:00

Fredag:
10:00 til 11:00 og 12:00 til 13:00

Lørdag og Søndag:
Lukket
24 TIMERS SERVICE
Hvis du har brug for akut hjælp, kan du døgnet rundt kontakte os via e-mail
akut@go2sweden.dk eller sende os en besked til vores WhatsApp nummer
+45 31 21 24 64

Forklar detaljeret, hvad sagen drejer sig om, så skriver vi tilbage hurtigst muligt.