BOOK GRATIS KONSULTATIONBOOK GRATIS KONSULTATION
Trustpilot rating
4.8
[chatbot]

FAMILIESAMMENFØRING EFTER EU-REGLERNE I SVERIGE

ET FAMILIELIV I SVERIGE

Det kan være hårdt at være adskilt fra sine nærmeste. Derfor er vi stolte over at have familiesammenført mere end 8.500 par.

Mange EU-borgere vælger at flytte til Sverige, for at kunne hente deres familie, som er statsborger i et ikke EU-land.

Værd at vide om EU-reglerne i Sverige:
For at kunne ansøge om familiesammenføring i Sverige efter EU-reglerne, skal du være et nært familiemedlem EU-borgeren (ægtefælle, samlever eller barn til EU-borgerens ægtefælle). EU-borgeren skal bo og udleve sit familieliv i Sverige sammen med tredjelandsborgeren (ansøgeren). Skal EU-reglerne benyttes kræves det, at EU-borgeren flytter til et andet EU-land end, hvor vedkommende har statsborgerskab.

For at kunne benytte sig af EU-reglerne kræves det, at den europæiske statsborger forsørger sin familie i Sverige, enten ved at have et job i Sverige eller ved at have tilstrækkelige økonomiske ressourcer. EU-borgeren skal til enhver tid dokumentere, at vedkommende kan forsørge sig selv og sin familie.

Migrationsverket er den myndighed, som træffer afgørelser i sager vedrørende EU-regler. Ansøgningsprocessen i Sverige kan normalvis tage op til 6 måneder, men i visse tilfælde kan den overskride 6 måneder. Der kan først søges om et svensk opholdskort (familiesammenføring efter EU-reglerne), når ansøger og EU-borgeren befinder sig sammen i Sverige. Det betyder, at tredjelandsborgeren ikke kan ansøge fra sit hjemland og vente der på afgørelse. En positiv afgørelse vil betyde 5 års opholdskort til tredjelandsborgeren, forudsat at kravene for opholdskortet fortsat overholdes.

For at efterkomme EU-reglerne er det vigtigt at have godt styr på dokumentationen. Det skal bevises, at I reelt bor i Sverige, hvilket også vil blive efterspurgt af Migrationsverket. Ansøger man som samlevende, skal man kunne dokumentere mindst 6 måneders samliv. Det skal desuden bevises, at forholdet mellem ansøger og EU-borger er reelt og ægte på et ethvert tidspunkt.
Hos Go2Sweden er dig og din familie i trygge hænder, når I søger om familiesammenføring efter EU-reglerne.


Skal vi hjælpe dig med familiesammenføring efter EU-reglerne i Sverige?
Få en gratis professionel vurdering af netop din sag.


BOOK GRATIS KONSULTATION

Security Code

Andre services der kunne interessere dig: Gå til siden bolig, Gå til siden personnummer, Gå til siden EU-borger, Gå til siden arbejdstilladelse
KONTAKT
Telefon Danmark:
+45 39 18 24 64
Telefon Sverige:
+46 (0) 770 373 753
Telefon Finland:
+358 (0) 2400 1862400
Email:
info@go2sweden.dk
KONTORTIDER
Mandag til Torsdag:
10:00 til 11:00 og 12:00 til 15:00

Fredag:
10:00 til 11:00 og 12:00 til 13:00

Lørdag og Søndag:
Lukket
24 TIMERS SERVICE
Hvis du har brug for akut hjælp, kan du døgnet rundt kontakte os via e-mail
akut@go2sweden.dk eller sende os en besked til vores WhatsApp nummer
+45 31 21 24 64

Forklar detaljeret, hvad sagen drejer sig om, så skriver vi tilbage hurtigst muligt.