Ring og få en snak med os - det koster ikke noget.

Om os

Mange danskere er meget interesserede i at flytte til Sverige og mange er flyttet, men forståeligt nok vil de selvfølgelig gerne bevare kontakten til deres familie, venner og deres nuværende arbejdsplads i Danmark.

Go2Sweden har eksisteret mere end 14 år og er som de eneste i Danmark i stand til på et professionelt niveau at tilbyde danskere at flytte til Sverige og etablere sig i Sverige, nærmere angivet i Syd Sverige (Malmø og de omkring liggende byer)

Frygten for det ukendte er i følge Go2Sweden det aspekt, der oftest afholder folk fra at flytte til et andet land som f.eks. Sverige. Go2Sweden er etableret med henblik på at bidrage med rådgivning til den stigende efterspørgsel fra danskere og andre EU borger, som er interesserede i at flytte til Sverige.

Vi er i stand til at levere en rådgivning, hvor kunden kan sikre sig, at ikke en eneste information går til spilde, men derimod at hver information finpudses til den mindste detalje, indtil kunden har opnået den tillid, der kræves for, at vi kan fortsætte med det videre forløb og et solidt samarbejde.

Go2Sweden kan garantere for, at vores kunders behov dækkes til fuld tilfredsstillelse.

Vores erfaring

Go2Sweden er etableret med det formål at give et positivt billede og et helhedsindtryk af, hvorledes den anden side af Øresundsbroen kan være til gavn for danskere og andre EU borger. Eftersom vi må erkende, at samarbejdet tværs over grænsen stadigvæk er i Pioneer fasen.

Vi danner vores udgangspunkt i kundens ønsker. Kunden kan følge med i processen og være tryg ved, at arbejdet udføres efter kundens egne ønsker. Vores mere end 14 års erfaring viser, at kundens tilstedeværelse skaber et personligt forhold, baseret på tillid og gensidig respekt, hvilket er med til at optimere samarbejdet mellem kunden og Go2Sweden.

Go2Sweden har flyttet mere end 3.000 familier, kundetilgangen er stigende og Go2Sweden i dag er den største aktør hos Migrationsverket (Udlændingestyrelsen i Sverige)