Ring og få en snak med os - det koster ikke noget.

Velkommen til Go2Sweden

At flytte til Sverige er en stor beslutning, og det kan være ganske uoverskueligt at finde hoved og hale i, hvad man skal gøre. Hvor skal man starte, og hvor skal man henvende sig? Skal man have en lejlighed i Sverige før man kan flytte, og skal den i så fald købes eller lejes?

Er der hjælp at få, hvis jeg f.eks. bliver arbejdsløs i Sverige? Eller skal jeg tage tilbage til Danmark og starte forfra, indtil jeg finder et arbejde igen? Hvor lange er de forskellige ventetider? Og er jeg berettiget til nogen former for ydelser?

I forbindelse med familiesammenføring opstår endnu flere spørgsmål. Kan jeg få min ægtefælle til Sverige? Kræver det at jeg har et arbejde? Og må min ægtefælle være i Sverige imens sagen behandles, eller skal min ægtefælle afvente i hjemlandet?
Hos Go2Sweden har vi gjort dét at flytte til Sverige og søge om familiesammenføring meget enkelt.

Vi tager os af alt lige fra at finde en bolig, til familiesammenføring. Vores kundeservice kan hjælpe dig med alt fra det første lægebesøg til at søge om svensk pas.
Vi har mere end 14 års erfaring og har behandlet mere end 3.000 sager fra danskere, som via os er flyttet til Sverige og har gennemført en familiesammenføring. Yderligere har vi rådgivet i over 20.000 sager.

Vi har ansatte på begge sider af sundet, som står klar til at hjælpe dig med at komme i gang.