Ring og få en snak med os - det koster ikke noget.

Visum

Der findes flere forskellige typer af visum, som man kan søge, et visum er nemlig ikke bare et visum. Det kan være besøgsvisum, hvor du ansøger om, at dine nærmeste eller dine venner kan komme og besøge dig i Danmark eller i Sverige.

Fælles for alle typer visum er, at personen som ønsker at ansøge, skal gøre det i det land, hvor han/hun bor. Der er ofte meget lange ventetider, og hvis en ansøgning enten mangler bilag eller ikke er udfyldt korrekt, vil ansøgningen blive afvist, og man må ansøge på ny.

Hos Go2Sweden er det et princip, at vi ikke sender en ansøgning af sted medmindre ansøgningen er udarbejdet korrekt, og alle nødvendige bilag er til stede. Yderligere har vi kontakt med mange af de ambassader, som udarbejder besøgsvisum til Sverige. Det gælder f. eks. lande som Pakistan, Tyrkiet, Syrien, Jordan og mange flere.

Sådan gør vi:

Du kommer til et møde hos os, hvor du fortæller, hvem du ønsker besøg af.

Vi beder dig om de dokumenter, der er nødvendige for at udarbejde visumansøgningen. Herefter videregives de til en af vores dygtige jurister i enten Malmø eller København, alt efter hvilket land, der skal søges visum til. De udfylder så ansøgningen, som vi afleverer til dig. Vi har en aftale med DHL, som for langt under normalpris kan sende den ekspres til den søgende, som skal aflevere ansøgningen.